Massagecursus liefdevol masseren

Open lesavond: 25 maart van 19.45-22.15u

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met massage (professionals en/of mensen die het ‘ernaast’ doen)  en hun vaardigheden willen verdiepen. Het gaat erover contact met jezelf te maken en invoelend aanwezig te zijn bij de ander terwijl je aanraakt. Deze vaardigheid leer je door te doen. Je kwaliteit van aanraken is een gebied om eindeloos in te blijven oefenen en verfijnen.

De cursus wordt gegeven door Lourens Rosweide en Maria Geelen.

Lourens heeft meer dan 20 jaar ervaring bij het geven van diverse massagecursussen bij De Massageschool. Hij is gespecialiseerd in de klassieke massage.
Maria Geelen heeft ruim 25 jaar ervaring in het geven van cursussen en individuele sessies vanuit Rebalancing.

Deze cursus wordt een pilot waarin we de kwaliteiten van 2 topmasseurs samenvoegen tot een mooi geheel. Op de open avond inventariseren we de wensen van de deelnemers en gaan daar zoveel mogelijk aan tegemoet komen.

Je besluit mee te doen na de open avond voor telkens 4 lessen, die als blok worden aangeboden. De lessen zijn doorlopend.

Data: maandagavonden 25 maart (open avond), 8 en 29 april, 13 en 27 mei, 17 juni, 15 juli 2019 (data na de zomer worden nog bekend gemaakt).

Kosten open avond: 20,- (excl. BTW)

De cursus wordt gegeven in Centrum De Gouden Piramide, Grote Wade 21c, Nieuwegein

 

Slogan van Lourens: mediteren en liefdevol masseren: iedereen zou het moeten leren