Richtlijnen corona virus

Coronavirus – richtlijnen voor mij als rebalancer/trainer/lichaamsgericht coach en mijn cliënten/ cursisten na 1 juni 2020.

De overheid en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) hebben i.v.m. het Corona virus aangescherpte richtlijnen afgegeven aangaande onder meer fysiek contact.  Gezondheid en welzijn hebben voor mij prioriteit in het werken met mijn cliënten. Ik houd mij zo goed mogelijk aan de gestelde richtlijnen. Op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus is de meest recente informatie hierover te vinden.

Ik houd mij als rebalancer/trainer/lichaamsgericht coach aan de volgende richtlijnen:
Er zijn door CAM richtlijnen opgesteld  die kan je hier inzien. Verder staan hier de regels van het RIVM waar ik me aan houd: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-antwoord/persconferentie-coronavirus-de-stappen-na-1-juni-in-eenvoudige-taal

Sessies kunnen tevens doorgaan live en ook in de vorm van Zelfonderzoek via zoom, skype of whatsapp.

Alle groepsactiviteiten starten weer met in acht neming van de maatregelen. Ik houd  me aan de CAM richtlijnen voor contactberoepen.

Als ik griepachtige verschijnselen hebt, last van hoesten, verkoudheid, koorts e.d., onthoud  ik me van fysiek contact en zeg ik mijn afspraken af. Indien mensen in mijn directe leefomgeving deze ziekteverschijnselen hebben, dan zeg ik uit voorzorg mijn afspraken af. Dit om elk risico van besmetting van mijn cliënten te vermijden.

48 uur nadat mijn klachten over zijn, hervat ik mijn werk.

Ik heb extra aandacht voor de hygiëne in mijn praktijk en uiteraard van mijzelf, om zo eventuele verspreiding te voorkomen (handen wassen, voor en na de behandeling, hoesten of niezen in mijn ellenboog, eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes en handdoeken; geen handen schudden, tenzij noodzakelijk voor de behandeling, het gezicht zo min mogelijk aanraken, met name de ogen, neus en mond; na  ieder sessie lakens en dekens vervangen en direct in de was doen.

Voor jou als cliënt/ cursist geldt het volgende:
Neem zelf je verantwoordelijkheid. Heb je griepachtige verschijnselen als koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoest, niezen, benauwdheid, vermoeidheid en spierpijn, zeg dan de sessie / bijeenkomst af. Het is verstandig om extra te letten op je hygiëne, regelmatig goed je handen te wassen en wat meer afstand te houden van anderen.

Tips: Neem flink wat vitamine C,  drink minstens twee liter water per dag. Eet gezond. En zorg voor frisse lucht en wat zonnestralen in je gezicht.

Afzeggen afspraak:
Moet je wegens bovengenoemde ziekteverschijnselen binnen 24 uur een afspraak afzeggen, dan wordt de sessie niet in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid:
Ruggesteun voor Ondernemers en Centrum de Gouden Piramide kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele persoonlijke of materiële schade tijdens een sessie.

Activiteiten Kalender

22 juni 2024
25 juni 2024