Vraag een offerte aan: info@degoudenpiramide.nl

– Wil jij met je familie een mooie WHM ijsbad ervaring?

Voordelen: – betere communicatie met de mensen waar je het meest van houdt, – meer verbinding, – het is een dag om nooit te vergeten.

Voordelen van de Wim Hof Methode: – Je immuunsysteem wordt gebalanceerd waardoor het effectiever werkt tegen bacteriën en virussen – Je vasculaire systeem wordt getraind waardoor je het niet meer zo snel koud hebt – Je voelt je fysiek en geestelijk sterk – Gedachten en emoties krijgen een plek en worden tot rust gebracht – Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd … en nog veel meer voordelen die je zelf mag ontdekken! Hoe ziet de familiedag eruit:  3 uur durende workshop met speelse oefeningen om je lijf te verkennen, ademoefeningen speciaal geschikt voor kinderen, volwassenen doen de WHM ademoefening,  beknopte theoretische uitleg,

Een goede voorbereiding is om alvast koude douches te nemen. Wil jij deze challenge aangaan met je gezin/ je familie?

 

Wat deelnemers zeggen over de Wim Hof Methode familie workshop die Maria gegeven heeft:

Maria was een perfecte WH instructrice en gaf onze familie een gestructureerde ervaring om alle voordelen van de Wim Hof Methode in de praktijk te leren. De focus op mindset, ademhaling en het koude ijsbad was een zeer bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Lukas

Activiteiten Kalender

4 november 2021
 • Maandelijkse Ruggesteun Training

  4 november 2021  10:00 - 12:00
  Centrum De Gouden Piramide - Grote Wade 21c - 3439 NX Nieuwegein - Nederland

  For details, go here:
  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-maandelijkse-ruggesteun-training-177453878327

  Bekijk meer details