WIM HOF METHODE Fundamentals Workshop

zaterdag  6 juli 2024 11.00-16.30u

(ben je met een groep (vriendengroep of bedrijfsteam) van 6-12 personen vraag dan een privé workshop aan!)

Wil jij STERK VRIJ en BLIJ zijn?

Voordelen van de Wim Hof Methode:

  • Je immuunsysteem wordt gebalanceerd waardoor het effectiever werkt tegen bacteriën en virussen
  • Je vasculaire systeem wordt getraind waardoor je het niet meer zo snel koud hebt
  • Je voelt je fysiek en geestelijk sterk
  • Gedachten en emoties krijgen een plek en worden tot rust gebracht
  • Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd

Hoe ziet de dag eruit: Inloop vanaf 10.30u.  Je wordt gevraagd een aantal papieren in te vullen o.a. over eigen verantwoordelijkheid. Start workshop 11.00u

De dag wordt begeleid door Maria H.J. Geelen. Ze behandelt de theoretische achtergrond van de methode zodat je de nodige kennis hebt over wat er fysiologisch in je lijf gebeurt.  Je leert de Wim Hof ademhaling, je versterkt je focus en mindset, zodat je vol vertrouwen het ijsbad in stapt. Je bent na deze dag in staat de methode zelf thuis te doen.

Breng mee: zwemkleding, een handdoek, een warme trui en evt je favoriete snack.

Voor wie is deze workshop bedoeld: Iedereen die in staat is om te sporten en de sauna aankan. Dit wil zeggen dat je een redelijk goede basisgezondheid hebt. Groepsgrootte max 12 personen.

Contra-indicaties: mensen met epilepsie, zwangerschap, mensen met secundaire vorm van Raynaud syndroom. Heb je hartproblemen of andere ernstige gezondheidsklachten overleg dan eerst met je huisarts of specialist.

Heb je al een fundamentals WHM workshop gedaan en wil je naar de terug-kom-dag klik dan hier

Deze tijd is een uitgesproken kans voor de Wim Hof Methode. Mijn uitnodiging is om met mij mee te ademen. Een ademsessie duurt ongeveer 15 – 20 minuten en bestaat uit 3 of 4 rondes. Elke ronde bestaat uit ongeveer 30 – 40 diepe ademhalingen, een retentieperiode op de uitademing, dat is een tijdje niet ademen, en als de ademprikkel weer komt een diepe inademing die je 10 tot 15 tellen vasthoudt. Let wel op dat je deze adem oefening in een veilige omgeving doet, zittend of liggend, waar je jezelf niet kan bezeren. Doe deze oefening absoluut NIET onder de douche, in water of achter het stuur. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk! Klik hier voor de ademsessie.

Wat deelnemers zeggen over de Wim Hof Methode fundamentals workshop die Maria gegeven heeft:

Ik raad de workshop aan voor mensen die bezig willen zijn met gevoel, mindset en bewustzijn in relatie met de effecten op hun lichaam. Maria is enthousiast en geeft de workshop op een fijne manier.

Lydia Schenk

30 jaar

Mooi om via deze worksop weer wat meer over mijn lichaam te leren, beter te leren ontspannen en me te realiseren dat je uren ergens tegenop kunt kijken (een ijsbad) wat uiteindelijk meevalt en een superfijn gevoel geeft.

Inge

29 jaar, www.rebalancing-nu.nl

Ervaring Wim Hof fundamentals workshop bij Maria Geelen
Het was een hele belevenis.
Het ademhalen, het eerste ijskoude voetenbad, de handen daarna, de heldere uitleg over wat er gebeurd in het lichaam. Het zijn allemaal stapjes naar het grotere werk: het ijsbad.
Met ontzag en ongeloof kijkt mijn denken naar de omgebouwde diepvriezer: “ no way” .
En toch, de wil is er in mij, de nieuwsgierigheid krachtiger, het vertrouwen groter, om de grens van mijn angst over te steken.
Als dan, de eerste voet, het eerste been, het hele lijf, het ijs mijn lichaam indringt, het onherroepelijk overneemt, mijn ademoefening haar werk doet, zet het lichaam, na anderhalve minuut zich om in acceptatie.
Echter niet zonder die constante ondersteuning, aanmoediging van Maria. Zij houd mij bij de focus, de adem, uit het hoofd. Uit het bad volgt dan het toetje: oerkracht, de brul, 10 minuten lang. Ik heb hier nog dagen profijt van en rust in het lijf.

Rein Lauwaert

62 jaar, rebalancingpraktijkreinlauwaert.nl

Een geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.
Trees Muijlaert

68 jaar, www.rebalancing-nu.nl

Complimenten voor Maria hoe ze de dag heeft geleid. Het voelde allemaal heel natuurlijk en ontspannen. Met de groep voelde het alsof we samen een reisje hebben gemaakt. Erg geslaagde dag!

Koen van Oostende

30 jaar

Bedankt Maria, voor je aanstekelijke enthousiasme. Mooie opbouw van de dag, met het ijsbad als hoogtepunt

Willem Aberson

32 jaar

Activiteiten Kalender

Niets van 12 juli 2024 tot 12 november 2024.