l

WIM HOF METHODE Fundamentals Workshop

29 januari 2021 11.00-16.30u 

(ben je met een groep van 4-6 personen vraag dan een privé workshop aan!)

 

Ervaring Wim Hof fundamentals workshop bij Maria Geelen
Het was een hele belevenis.
Het ademhalen, het eerste ijskoude voetenbad, de handen daarna, de heldere uitleg over wat er gebeurd in het lichaam. Het zijn allemaal stapjes naar het grotere werk: het ijsbad.
Met ontzag en ongeloof kijkt mijn denken naar de omgebouwde diepvriezer: “ no way” .
En toch, de wil is er in mij, de nieuwsgierigheid krachtiger, het vertrouwen groter, om de grens van mijn angst over te steken.
Als dan, de eerste voet, het eerste been, het hele lijf, het ijs mijn lichaam indringt, het onherroepelijk overneemt, mijn ademoefening haar werk doet, zet het lichaam, na anderhalve minuut zich om in acceptatie.
Echter niet zonder die constante ondersteuning, aanmoediging van Maria. Zij houd mij bij de focus, de adem, uit het hoofd. Uit het bad volgt dan het toetje: oerkracht, de brul, 10 minuten lang. Ik heb hier nog dagen profijt van en rust in het lijf.
Rein Lauwaert

62 jaar, rebalancingpraktijkreinlauwaert.nl

Een geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.
Trees Muijlaert

68 jaar, www.rebalancing-nu.nl

Wil jij STERK VRIJ en BLIJ zijn juist in deze tijd van corona?

Voordelen van de Wim Hof Methode: – Je immuunsysteem wordt gebalanceerd waardoor het effectiever werkt tegen bacteriën en virussen – Je vasculaire systeem wordt getraind waardoor je het niet meer zo snel koud hebt – Je voelt je fysiek en geestelijk sterk – Gedachten en emoties krijgen een plek en worden tot rust gebracht – Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd … en nog veel meer voordelen die je zelf mag ontdekken! Hoe ziet de dag eruit: Inloop vanaf 10.30u.  Je wordt gevraagd een aantal papieren in te vullen o.a. over eigen verantwoordelijkheid. Start workshop 11.00u De dag wordt begeleid door Maria H.J. Geelen. Ze behandelt de theoretische achtergrond van de methode zodat je de nodige kennis hebt over wat er fysiologisch in je lijf gebeurt.  Je leert de Wim Hof ademhaling, je versterkt je focus en mindset, zodat je vol vertrouwen het ijsbad in kan stappen. Je bent na deze dag in staat de methode zelf thuis te doen.   Breng mee: zwemkleding, een handdoek, een warme trui en een lichte lunch. Voor wie is deze workshop bedoeld: Iedereen die in staat is om te sporten en de sauna aankan. Dit wil zeggen dat je een redelijk goede basisgezondheid hebt. Groepsgrootte max 6 personen. Contra-indicaties: mensen met epilepsie, zwangerschap, mensen met secundaire vorm van Raynaud syndroom. Heb je hartproblemen of andere ernstige gezondheidsklachten overleg dan eerst met je huisarts of specialist. Bekijk hier de richtlijnen mbt corona: https://degoudenpiramide.nl/richtlijnen-corona/ Heb je al een fundamentals WHM workshop gedaan en wil je naar de terug-kom-dag klik dan hier

In deze tijd van corona is het een uitgesproken kans voor de Wim Hof Methode. Mijn uitnodiging is om met mij mee te ademen. Een ademsessie duurt ongeveer 15 – 20 minuten en bestaat uit 3 of 4 rondes. Elke ronde bestaat uit ongeveer 30 – 40 diepe ademhalingen, een retentieperiode op de uitademing, dat is een tijd lang niet ademen, en als de ademprikkel weer komt een diepe inademing die je 15 tellen vasthoudt. Let wel op dat je deze adem oefening in een veilige omgeving doet, zittend of liggend, waar je jezelf niet kan bezeren. Doe deze oefening absoluut NIET onder de douche, in water of achter het stuur als je rijdt. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk!

Wat deelnemers zeggen over de Wim Hof Methode fundamentals workshop die Maria gegeven heeft:

Activiteiten Kalender

29 januari 2022
1 februari 2022
 • Masseurs voor Masseurs

  1 februari 2022  19:30 - 22:00
  Centrum De Gouden Piramide - Grote Wade 21c - 3439 NX Nieuwegein - Nederland

  For details, go here:
  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masseurs-voor-masseurs-224615369617

  Bekijk meer details

12 februari 2022
 • Quantum Light Breath

  12 februari 2022  10:00 - 12:00
  Centrum De Gouden Piramide - Grote Wade 21c - 3439 NX Nieuwegein - Nederland

  For details, go here:
  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-quantum-light-breath-230001650127

  Bekijk meer details

17 februari 2022
 • Maandelijkse Ruggesteun Training

  17 februari 2022  10:00 - 12:00
  Centrum De Gouden Piramide - Grote Wade 21c - 3439 NX Nieuwegein - Nederland

  For details, go here:
  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-maandelijkse-ruggesteun-training-177453878327

  Bekijk meer details

21 februari 2022
 • Voluit Leven - avond

  21 februari 2022  19:45 - 21:45
  Centrum De Gouden Piramide - Grote Wade 21c - 3439 NX Nieuwegein - Nederland

  For details, go here:
  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-voluit-leven-avond-206667938367

  Bekijk meer details