Individueel traject

Maak een afspraak voor een gratis  kennismakings-sessie

  • 1,5 uur tijd en aandacht voor jezelf
  • Stop met jezelf bekritiseren
  • Verhoog je energieniveau
  • Laat die schuldgevoelens maar varen
  • Verminder lichamelijke klachten
  • Bouw zelfvertrouwen op

Traject van 10 sessies voor 3000,-

Meer informatie over Rebalancing vind je bij  Rebalancing Nederland en Rebalancing School. Informatie over Trager Approach vind je op de internationale site of op de Nederlandse site. 

Hernieuwd contact met mijn lichaam en de beperkingen .. Lekker om ‘los’ te gaan.
Jelle, 49 jaar

Ondanks dat ik een koorts had van 39.4, voelde ik me toch sterk, zelf verzekerd, en geaard. Ik voelde me opnieuw geboren, door de spanningsoefeningen, ik was uitgeput, maar wel weer opgeladen. Ik probeer nu af en toe de spanningsoefeningen zelf te doen door mijn spieren aan te spannen en te grommen en weer lost te laten. Het lijkt wel of de energie dan weer terug komt, zoals ik dat bij jouw sessie voelde.

Paul, 55 jaar

Ik heb een paar individuele sessies gevolgd bij Maria. Zij heeft mij aangemoedigd om geen weerstand te hebben tegen mijn probleem, maar om het er helemaal te laten zijn en er contact mee te maken. Vervolgens heeft ze me – op zeer respectvolle wijze –  begeleid naar het gebied van mijn authentieke zelf, het snijvlak waar mijn kracht en mijn zachtheid elkaar raken. Ze heeft me oefeningen geleerd om beter te gronden en in balans te blijven. Ik heb me door haar bekrachtigd gevoeld om mezelf te accepteren zoals ik ben en niet langer weg te lopen van mijn kracht en mijn potenties. Voor mij zijn de sessies zeer waardevol geweest.

Henriette Neggers, 55 jaar

De ballast die ik in mijn leven had opgebouwd met belemmerende overtuigingen en patronen heb ik o.l.v. Maria goeddeels om kunnen zetten in nieuwe gedachten en gevoel. Maria liet me (oude) pijn verwoorden en voelen. Dit vormde een opstapje naar verwerken en opbouwen van een nieuw gevoel van positiviteit en vertrouwen. Ik voel weer hoe ik in elkaar steek en geniet daar elke dag van.

Ron, 59 jaar