Er is geen pil die jouw ware natuur, jouw zelfhelend vermogen kan evenaren. Zelf ben ik dagelijks bezig het beste uit mezelf en mijn cliënten te halen. Ik help jou op weg naar een gezonde geest in een sterk lichaam.

Ik help jou fit en gezond te worden en te blijven. Al tijdens mijn studie psychologie was ik geboeid door de verbinding tussen lichaam en geest. Met veel passie begeleid ik mensen o.a. door middel van Rebalancing en de Wim Hof Methode. De effecten van beide methoden vullen elkaar goed aan.

Mensen die ik mag begeleiden hebben vaak stress gerelateerde klachten als spanning in nek en schouders of pijn in de onderrug. Het zijn vaak wat oudere mensen die veel verantwoordelijkheden dragen, maar ook jongeren voor wie het leven vaak iets te hectisch is.

In een individuele Rebalancing sessie nodig ik je uit om contact te maken met jezelf, met je  lichaam, je emoties. Ik doe dat door middel van verdiepende gesprekken, meditatieve bewegingstechnieken en fysiek contact.

Daarnaast is de Wim Hof Methode heel geschikt voor mensen die via uitdagingen hun natuurlijke weerstand willen optimaliseren, een betere focus willen of hun sportprestaties willen verbeteren.

Wie daag jij uit voor deze gezonde duik?