Ben: Hai Maria, leuk om je te spreken om meer over je te weten te komen en wat je allemaal doet. Kun je mij en de kijker hier wat meer over vertellen?

Maria: Ja, er zijn twee poten. Dat is de Wim Hof Methode aan de ene kant en Rebalancing, het luisteren naar je lijf, aan de andere kant. Deze twee methodes vullen elkaar heel goed aan.

Ben: Ja, en hoe vullen die methodes elkaar aan?

Maria: De Wim Hof Methode bestaat uit 3 pijlers: de kou, de ademhaling en de mindset. Daarvoor is nodig dat je in een rust-stand komt. Dat je gaat luisteren naar je lijf. Als het in de stress raakt van de kou ga je kijken of je dat door middel van je ademhaling weer rustig kan krijgen. Vaak kom je bepaalde dingen van jezelf tegen, die je onbewust bent. Bij Rebalancing, in een individuele sessie nodig ik je uit om daarin te onderzoeken. Om daar niet langer van weg te lopen om dat niet langer weg te drukken maar om dat uit te nodigen om dat samen met mij daarin te gaan voelen en daar wat ruimte in te creëren. Zodat je niet meer bang hoeft te zijn van je innerlijk, van je onbewuste, dingen die je weg hebt gestopt.

Het gaat eigenlijk allemaal over dat je je gezond voelt, dat is zowel lichaam als geest. Het is een holistische benadering. Dat je lekker in je vel zit en positieve gedachten hebt over jezelf. Dat je kijkt hoe kan ik soepel, lekker, fijn in mijn lijf zijn en tegelijkertijd als dat zo is in je lijf krijg je ook gemakkelijker positieve gedachten. Lichaam en geest, het is niet los van elkaar te zien.

Ben: Wat zijn de ervaringen die mensen hebben als ze bij jou geweest zijn?

Maria: Mensen voelen zich echt ontspannen, fijn, vaak vol energie en geïnspireerd om hun stappen te zetten. Dat ze weer weten, dat ze inzicht krijgen van ja, dit is wat ik ga doen, dit klopt voor mij. Echt weer contact met dat diepere weten in jezelf. Dat je weer weet ‘dit is mijn passie’, ‘dit is waar ik voor leef’.

En nu ben ik benieuwd waar jij voor leeft. Wil je het delen in het commentaarveld hieronder?