Een gezond lichaam is vanzelfsprekend totdat je ziek wordt of pijn hebt. Dan besef je hoe waardevol je lichaam is en hoe belangrijk om het alle aandacht te geven die het nodig heeft. De afgelopen 25 jaar  ben ik vele mensen tegengekomen in mijn praktijk die pijnklachten ervaarden.  Pijn is iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Het hoort bij het hebben van een lichaam. Het is de manier hoe ons lichaam met ons communiceert. Leren luisteren naar je lichaam is een vaardigheid die je kan leren. Een beetje hulp kan soms welkom zijn.

Daarom start ik deze 2-wekelijkse blogpost. Mijn doel is om JOU te helpen.  Ik wil hier graag een community creëren waar we van gedachten wisselen en elkaar tips kunnen vragen en geven. Ik wil een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen. Ik wil jou op weg helpen naar een gezonde en soepele rug en een vitaal lichaam. Zodat je al je aandacht en focus kan richten op de zaken die voor JOU belangrijk zijn. Ik wens jou een lichaam toe dat jou ondersteunt met haar sprankelende energie en gezondheid.

Om dat te kunnen bereiken heb ik jouw hulp nodig. Daarom heb ik deze vraag aan jou:  Waar kan ik jou mee helpen? Waarover wil je dat ik schrijf? Welke onderwerpen vind jij interessant? Waar wil je komende maanden meer over leren? Welke vragen of ideeën heb jij? Waar loop je tegenaan? Wat denk jij dat je nodig hebt voor een gezond en vitaal lichaam?

De Goede ..

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU.

Jouw reactie wordt beloond met een GRATIS Zelfonderzoek-sessie ‘luisteren naar je lichaam’.

Schroom niet, om een onderwerp te noemen, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je comment. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘hot’ is.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

LIEVE groet en LOVE your body!
Marion

  1. Hebben je vrienden ook baat bij mijn blog? Deel het met hen!