Als je rugklachten hebt denk je niet meteen aan een tumor. En daar wil je ook liever niet aan denken. Maar weet je dat de kans steeds groter wordt  dat je de diagnose kanker krijgt? Als we zo doorgaan met z’n allen is de voorspelling dat binnenkort 1 op de 3 vrouwen kanker krijgt en 1 op de 2 mannen. Tijd om je er wel eens in te verdiepen, lijkt me.

dna-163466_1280

De wereld is giftiger dan ooit. Groenten en fruit bespoten met herbaciden en pesticiden, genetisch gemanipuleerd voedsel wat daartegen bestand is, grond die uitgeput is en chemisch behandeld moet worden. Dieren moeten zo snel mogelijk groeien en worden volgespoten met hormonen en antibiotica. Door de massaproductie waarin het belangrijkste is zo snel en goedkoop mogelijk zoveel mogelijk te produceren, verliezen we daarmee niet een heel belangrijk aspect uit het oog? Raken we niet langzaamaan het contact kwijt met de natuur? De natuur om ons heen maar ook de ware natuur in onszelf?

Er wordt zeer veel verwarring en vooral ook veel leugens verteld over het hele concept kanker. Het is bijvoorbeeld heel normaal dat het lichaam kankercellen aanmaakt. In een gezond lichaam zorgt het immunsysteem ervoor dat die cellen weer onschadelijk worden gemaakt en het lichaam kan verlaten. Kanker ontstaat niet zomaar en ook niet plotseling. Kanker krijgt sneller vat in een vergiftigd lichaam. En suiker is de grote boosdoener, dat is namelijk het voedsel voor de kankercel.

De diagnose kanker is echter geen doodvonnis! De boodschap dat je nog maar 3, 6 of 9 maanden te leven hebt, krijg je als je de conventionele route bewandelt.  Het is wat de meeste mensen geloven. Dat de enige optie is om chemotherapie, bestraling of operatie te ondergaan als er kanker is geconstateerd. Artsen die afwijken van dit protocol, worden vervolgd en uit hun ambt gezet.  Dus de artsen kijken wel uit om alternatieve mogelijkheden aan te dragen.

Toch zijn er wel vele artsten geweest die van het protocol zijn afgeweken en daarmee vele mensen wisten te genezen van kanker. Van Nederlandse bodem hebben we Dr Moerman die al in de jaren 30 mensen kon helpen met zijn inzichten over voeding. In Duitsland Dr Warburg die in 1926 de hoofdoorzaak van kanker heeft beschreven. Maar om een of andere mysterieuze reden is deze informatie zoek geraakt. Totdat het weer her-ontdekt werd door Professor Peskin en hij vertelt er alles over in zijn boek ‘The hidden story of cancer’.

Het is onvoorstelbaar hoeveel natuurlijke, niet giftige manieren er zijn om kanker te behandelen of te voorkomen. De medische wereld wil er niets van weten. Gesteund door de farmaceutische industrie, die namelijk goed verdient aan het feit dat mensen ziek zijn.

Mijn zwager kreeg een aantal jaren terug de diagnose longkanker. En zijn arts voorspelde hem nog maximaal 14 maanden te leven. Precies 14 maanden daarna is hij  overleden na de reeks behandelingen met chemomedicijnen en bestralingen. Ik dacht eerst dat het wel heel knap was van die arts dat ze helderziend was of spiritueel begaafd. Maar nu zie ik het anders. Nu ik me meer verdiept hebt in het hele thema stel ik mezelf de vraag of hij wel is overleden aan de kanker. De kans is groter dat hij overleden is aan de behandeling die hij heeft ondergaan!  Wat ik zelf vooral zeer opvallend vond, was dat in die tijd dat hij ziek was en behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, in Cuba een middel was ontdekt dat voor mensen met longkanker goede resultaten opleverde. Bij navraag aan de oncoloog bleek hij er niets van te weten en hij leek ook niet geinteresseerd.

Het is niet te geloven en ook zo verwarrend, want wie kan je nog geloven? Vergelijkbaar met de tweede wereldoorlog, toen was het toch ook niet te geloven dat joden massaal vergast werden. Op dit moment worden mensen massaal vergiftigd, zelfs tegen hun wil in door de farmaceutische industriële aanpak. Terwijl alternatieve mogelijkheden geen kans krijgen.  Het is een heel vies spelletje wat hier gespeeld wordt.  Ik ben er zelf zeer geschokt over. En ik ben van mening dat de waarheid voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Het is zeer verwarrend om van verschillende bronnen tegenstrijdige informatie te krijgen. Graag zou je van een deskundige op het gebied van kanker alle informatie willen krijgen die je nodig hebt. Zodat je zelf kan beslissen wat het beste voor je is. Je zou de autoriteit willen vertrouwen in het advies wat je krijgt. Dat hij het beste met je voor heeft. Hoe schokkend is het als dat NIET het geval blijkt te zijn?  Het boek van Ard Pisa ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’ staat vol met informatie en verwijzigingen waaruit blijkt dat de huidige medische wereld niet het beste met je voorheeft. En dan heb ik het niet over individuele artsen, maar heb ik het over het medisch systeem verbonden aan de farmaceutische industrie waarin artsen werken.

Mijn advies is: niet te wachten tot je kanker hebt maar jezelf verdiepen in wat je zou doen als het jou of je dierbaren treft. Informeer jezelf vóór die tijd. .De documentaire van Ty Bollinger ‘the truth about cancer’ met vele interviews van zowel doktoren als overlevenden van kanker over de hele wereld, die alternatieven een kans gaven geeft je hier meer zicht op. Het beoogt je de waarheid te laten zien en het geeft je hoop. Een andere aanrader is het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’ van Ard Pisa.

Ik mag de 9 delige documentaire ‘the truth about cancer’ van Ty Bollinger gratis weggeven. Wil jij deze graag zien, en vind je dat jij het verdient deze serie gratis te krijgen? Motiveer het  in een aantal zinnen en stuur het mij via een email en je maakt er kans op! Je kunt de eerste documentaire  alvast bekijken via deze website. Ik denk dat het informatie is die je niet mag missen.

Ik hoop dat we met z’n allen leren en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden die er zijn zonder  bij voorbaat bevooroordeeld te zijn. Zodat je handelt naar wat jij zelf gelooft wat het beste voor je is.

En nu ben ik heel benieuwd wat je voelt je als je dit leest. Wat zijn je gedachten? Waar heb je behoefte aan? Schrijf het hieronder op in het commentaarveld en je krijgt van mij een gratis 20-minuten-empathie-sessie kado via skype.

LIEVE groet en LOVE your body,

naam