Soms wil je iets veranderen en dan zet je een stap maar na een tijdje merk je dat er toch nog niet iets wezenlijks veranderd is. En dan is een grotere stap nodig. Een werkelijke fysieke stap zetten kan dan nodig zijn.

Uit elkaar gegroeid. Niet meer blij met de situatie. Na jaren hard werken om er iets van te maken heb ik de knoop doorgehakt.
In december afgelopen jaar besloot ik om apart te gaan wonen van mijn man en kinderen. Even daarna kwam in me op om ook mijn naam te veranderen. De fysieke veranderingen brachten een mooi transformatieproces op gang. Deze acties kwamen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Er ging al een heel proces van kleine stapjes maken aan vooraf. Geen gemakkelijk proces. Wel bevrijdend.

Stel je wilt een verandering in levensstijl.  Je neemt je voor in het nieuwe jaar gezond te gaan eten. Dat doe je een week, en daarna verval je weer terug in je oude gewoonten. Hoe vaak hoor je dat mensen enthousiast beginnen met fitness maar na een tijdje toch weer afhaken?

Uit onderzoek is gebleken dat als je een verandering minimaal 21 dagen achtereen volhoudt, het daarna  in je leven is geïntegreerd.  Stel je neemt je  voor om elke dag te beginnen met wat stretchings. Doe je dit minimaal 21 dagen achtereen, dan zul je merken dat je daarna deze gewoonte mist als je hem niet doet en dus in je leven vanzelfsprekend is geworden. Let op! Dit principe werkt ook voor gewoonten die je niet wilt. Dus blijf alert waarvan je wel een gewoonte  wilt maken en waarvan niet.

Ik help je graag verder met jouw veranderingsproces.   Veranderingen aanbrengen gaat gemakkelijker als je het samen doet en als je jezelf daarbij de ondersteuning gunt  die je nodig hebt.

Ik nodig je hierbij van harte uit om naar de Gratis Ruggesteun Training te komen.  Er is tijd en aandacht voor jouw fysieke lichaam en de veranderingen die jij graag in je leven aanbrengt. 

Of ben je toe aan een uitdaging? Kom dan naar de IJsbadworkshop . 

En nu ben ik benieuwd welke verandering jij in je leven zou willen aanbrengen. Waar ben je tevreden over op dit moment en waar ben je (nog) niet tevreden over?

Zet hieronder  in het commentaarveld  waar jij blij over bent in je leven op dit moment.  En wat zou je graag willen veranderen?  Ik geef je graag een half uur skype-sessie cadeau om  je hierin verder te helpen.