Woorden zijn belangrijk. Je kan er een boodschap mee overbrengen. Geschreven woorden of gesproken woorden. En woorden kunnen ook storend zijn. Ze kunnen een boodschap verdoezelen. Of ze kunnen gewoonweg teveel zijn in je hoofd.
Ruimte tussen woorden kan belangrijk zijn.  Een ruimte om te eren wat er is. Een ruimte om te zakken in de leegte of het onbekende. Daar waar je denken het wil snappen, daar zit tevens je begrenzing. Je bent gevangen in de woorden. Voorbij de grenzen van je beperkte zelf kun je je laten zakken in je lichaam. Door de sensaties te voelen. Daar is een nieuwe ruimte, wat je avontuur kunt noemen. Als je er open voor staat. Of een beetje nieuwsgierigheid dat kan al genoeg zijn.

Voor vandaag heb ik een paar woorden op papier gezet met veel ruimte tussen de woorden. Om van denken naar voelen naar zijn te gaan.

 

Samen

Geen woorden

Alleen voelen

Alleen zijn

Alleen

 

Geen daden

Geen doelen

Alleen uithangen

Alleen uitdeien

Alleen

Zijn

 

Niet weten

Het onbekende

Verwelkomen

Ermee samen

zijn

 

Ik hoor graag in het commentaarveld hieronder of de ruimte tussen de woorden in jou resoneert. En ook wil ik je graag uitnodigen voor de Gratis Ruggesteun Training op 25 april. Om van denken naar voelen naar zijn te gaan. Meld je hier direct aan.