WIM HOF METHODE voor (bedrijfs-)teams

vrijdag 9 februari 2024 15.00-18.00u

voor een team van 8 tot 12 personen

Wil jij STERK VRIJ en BLIJ zijn?

Geef je team een boost! Samen sta je sterker.

Voordelen van de Wim Hof Methode:

  • Je immuunsysteem wordt gebalanceerd waardoor het effectiever werkt tegen bacteriën en virussen
  • Je vasculaire systeem wordt getraind waardoor je het niet meer zo snel koud hebt
  • Je voelt je fysiek en geestelijk sterk
  • Gedachten en emoties krijgen een plek en worden tot rust gebracht
  • Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd

Hoe ziet de dag eruit: Inloop vanaf 15.30u.  Je wordt gevraagd een aantal papieren in te vullen o.a. over eigen verantwoordelijkheid. Start workshop 16.00u

De workshop wordt begeleid door Maria H.J. Geelen. Ze behandelt de theoretische achtergrond van de methode zodat je de nodige kennis hebt over wat er fysiologisch in je lijf gebeurt.  Je leert de Wim Hof ademhaling, je versterkt je focus en mindset, zodat je vol vertrouwen het ijsbad in stapt. Je bent na deze dag in staat de methode zelf thuis te doen.

Breng mee: zwemkleding, een handdoek, een warme trui en evt je favoriete snack.

Voor wie is deze workshop bedoeld:  kom met je (bedrijfs-)team om jezelf en je team te bekrachtigen. Samen een challenge doormaken geeft een enorme verbondenheid. Iedereen die in staat is om te sporten en de sauna aankan, dat wil zeggen een redelijk goede basisgezondheid heeft kan meedoen. 

Contra-indicaties: mensen met epilepsie, zwangerschap, mensen met secundaire vorm van Raynaud syndroom. Heb je hartproblemen of andere ernstige gezondheidsklachten overleg dan eerst met je huisarts of specialist.

 

Ervaring Wim Hof fundamentals workshop bij Maria Geelen
Het was een hele belevenis.
Het ademhalen, het eerste ijskoude voetenbad, de handen daarna, de heldere uitleg over wat er gebeurd in het lichaam. Het zijn allemaal stapjes naar het grotere werk: het ijsbad.
Met ontzag en ongeloof kijkt mijn denken naar de omgebouwde diepvriezer: “ no way” .
En toch, de wil is er in mij, de nieuwsgierigheid krachtiger, het vertrouwen groter, om de grens van mijn angst over te steken.
Als dan, de eerste voet, het eerste been, het hele lijf, het ijs mijn lichaam indringt, het onherroepelijk overneemt, mijn ademoefening haar werk doet, zet het lichaam, na anderhalve minuut zich om in acceptatie.
Echter niet zonder die constante ondersteuning, aanmoediging van Maria. Zij houd mij bij de focus, de adem, uit het hoofd. Uit het bad volgt dan het toetje: oerkracht, de brul, 10 minuten lang. Ik heb hier nog dagen profijt van en rust in het lijf.

Rein Lauwaert

62 jaar, rebalancingpraktijkreinlauwaert.nl

Bedankt Maria, voor je aanstekelijke enthousiasme. Mooie opbouw van de dag, met het ijsbad als hoogtepunt

Willem Aberson

32 jaar

Een geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.
Trees Muijlaert

68 jaar, www.rebalancing-nu.nl

Complimenten voor Maria hoe ze de dag heeft geleid. Het voelde allemaal heel natuurlijk en ontspannen. Met de groep voelde het alsof we samen een reisje hebben gemaakt. Erg geslaagde dag!

Koen van Oostende

30 jaar

Wat deelnemers zeggen over de Wim Hof Methode fundamentals workshop die Maria gegeven heeft:

Activiteiten Kalender

Niets van 18 juli 2024 tot 18 november 2024.